• Paco Cabanes, 'el Genoves’, protagonista en la revista 'Ferida'

    Esports Pilota | 07/07/2019 00:06
    À Punt Esports

    Al Genovés, a la Costera, al poble del pilotari, s’ha presentat el monogràfic que la revista Ferida ha dedicat a la trajectòria esportiva de Paco Cabanes, ‘el Genovés’. Aquesta revista dedicada a les històries de la pilota ha celebrat els 10 números amb una edició amb què s’acosta a l’esportista i a l’home que ho ha guanyat tot al món de la pilota i de qui tots parlen bé.   

    Pedro Valero, el periodista i cofundador de la revista ha presentat l’acte. Persones que l’estimen com la seua dona Maria Lluïsa Corcera o el seu fill Genoves II, i que l’admiren i l’han estudiat, com el periodista Paco Cerdà o el director del Museu de la Pilota David Sarasol, han reflexionat sobre la seua carrera i el seu impacte en la societat. També els pilotaris Sarasol II i Waldo ens han apropat la vessant més humana del pilotari que ha marcat una època dins i fora dels trinquets. 

    A la casa de cultura del Genovés, el pilotari ha vist hui per primera vegada imatges de la seua última i memorable victòria, la de 1995, al trinquet de Sagunt. Genovés, amb 41 anys, acabà derrotant el jove Alvaro, de 21 anys, amb les càmeres de la Televisió Valenciana com a testimoni. Naixia el mite.