• Semifinals de luxe en el Trofeu Mixt Savipecho

  Esports Pilota | la Safor | 07/11/2018 23:36
  Xavi Alberola
  Els equips de Puchol i Pere Roc es tornaran a enfrontar entre si a Bellreguard

  Els equips de Puchol i Pere Roc es tornaran a enfrontar entre si a Bellreguard

  Les semifinals del Trofeu Mixt Savipecho ja estan definides. Dissabte a Pedreguer obriran la doble sessió de pilota Pablo i Brisca contra el trio format per Vercher, Sanchis i Ricardet en la modalitat de raspall. En escala i corda, Soro i Javi jugaran en parella contra el trio de Francés, Pere i Monrabal. De nou, Soro jugarà contra el seu botxí en l'individual d'enguany. Esta partida serà gravada i oferida diumenge al migdia per la televisió d'À Punt.

  Diumenge jugaran a Bellreguard. En la primera partida jugaran a escala i corda Puchol i Santi contra Pere Roc i Fèlix. Aquesta partida la van jugar a Guadassuar en la fase prèvia i la victòria va ser per a l'equip de Puchol per 60 a 55. Pere Roc i Fèlix també han passat a les semifinals per haver sigut el millor equip perdedor.
  En la segona partida, s'anuncien en raspall Ian i Raúl contra Sergio i Tonet. L'equip de Ian va superar el compromís de Guadassuar 25 per 15 contra Punxa i Canari. Com es va generar un empat entre els dos millors equips perdedors, van procedir al desempat llançant una moneda. L'atzar va donar el pas a l'equip de Sergio i va deixar fora el de Punxa.