• Victoria, de València, campiona de raspall per tercera vegada

  Esports Pilota | 18/10/2020 14:37
  Rodolfo Ferrer

  L'XI final del Campionat Autonòmic de Raspall Individual Femení de Bankia Trofeu President de la Generalitat ha deixat un bon gust a l'afició a la localitat de la Costera, una gran partida que han pogut seguir en directe en la televisió d'À Punt i que poden veure en diferit en el nostre web. Els analistes coincideixen a deixar molt clar el nivell excel·lent de les dues jugadores, Victoria, de València, de roig, i Ana, de Beniparrell, de blau, que han jugat de manera extraordinària, i fins i tot qualsevol de les dues podria haver aconseguit el triomf.

  Han sigut 51 minuts de lluita intensa entre aquestes dues estudiants de Biomecànica en la Universitat de València, que aspiren a ser investigadores en els pròxims anys. La partida ha començat molt equilibrada, fins a un segon joc marcat per un val-net que semblava que cauria al cantó d'Ana de Beniparrell, però que finalment ha sigut per a la jugadora vestida de roig, que ha aconseguit que pujara al marcador, per a després mantindre la distància amb un joc molt ofensiu amb les dues mans. Un estil molt dinàmic per a fer pressió i dificultar a la rival la decisió d'on encaixar els colps.

  Victoria ja era la campiona i, per accedir a aquesta final, ha hagut de derrotar Joana de Tavernes Blanques i Amparo de Montcada. Després d'haver aconseguit el títol en 2017 i en 2019, és la tercera vegada que l'obté.

  Per la seua part la jugadora de Beniparrell, per a arribar a ser subcampiona, ha hagut de véncer primer Nerea de Moixent, Aida de Moixent i Mar de Bicorb. I com Victoria, havia aconseguit ser campiona en dues ocasions, els anys 2016 i 2018.