Derrotes per al Morvedre i per a l’Elx en handbol

Les de Rocamora perderen per 21 a 22 en un final frenètic, mentre que les guerreres del Morvedre no tingueren opció a Granollers.

El que prometia una nit d’alegries es va convertir en una certa decepció. Sobretot per a l’Elx, que de matí havia rebut de l’Ajuntament el reconeixement del Bimil·lenari per la gran temporada passada amb els subcampionats de Lliga i de la Copa de la Reina. Guanyar el Rocasa Gran Canària hauria sigut la cirereta del pastís. Però no va poder ser. Les de Rocamora isqueren a la pista com un vendaval i es col·locaran 6 a 1 en deu minuts però, a poc a poc, les canàries, amb gran fortalesa defensiva, aconseguiren el control del partit i del marcador.

L’inici de la segona part fou molt roín, i les visitants marcaren fins a cinc gols de diferència (15-20). Però amb el suport del públic ꟷ400 persones pogueren entrar al pavelló Esperanza Lagꟷ estigueren a punt de remuntar. Amb el 21 a 22 en el marcador, l’argentina Joana Bolling va fallar un penal i un contracolp quan quedaven 30 segons per al final.

Pel que fa al Morvedre, poc pogué fer a casa davant del Granollers. 20 a 30 fou el resultat final d’un partit que no pogueren controlar. Només a mitjan de la segona meitat es van acostar al marcador de les catalanes amb un 17 a 18 que els donà moltes esperances. Però els sis minuts posteriors foren per al Granollers, que mostrà molt d’ofici especialment en moments delicats. Lorena Zarco, amb set gols i Andrea González amb cinc foren les millors de les valencianes.

L’Elx continua en la zona alta de la classificació amb dues victòries en tres partits, mentre que el Morvedre encara no ha sumat cap punt.