El Benidorm obliga el Barça a traure la millor versió (43-29)

Els de Fernando Latorre han aguantat el pols fins a ben entrada la primera part, però han acabat cedint contra la superioritat catalana.

La defensa del Benidrom tracta d'evitar un gol del Barça
La defensa del Benidrom tracta d'evitar un gol del Barça / @FCBhandbol

L'Handbol Benidorm no ha pogut donar la campanada al Palau Blaugrana i ha acabat perdent contra el Barça per un contundent 43-29 en el partit corresponent a la desena jornada de la Lliga Asobal, ajornat en el seu dia per diversos positius en Covid-19 en l'equip català.

Un Benidorm molt seriós en defensa i resolutiu en atac li ha mantingut el pols al Barça durant els primers minuts de partit amb un marcador empatat que només han pogut desnivellar els catalans després del 9 a 9, al minut 15. A poc a poc, les parades del porter Pérez de Vargas davall dels pals i l'encert en el tir dels barcelonistes han acabat decantant el partit de color blaugrana.

El Benidorm no s'ha rendit, i gràcies a la impressionant efectivitat del serbi Nikcevic,autor de set dianes, s'ha tornat a acostar al marcador quedant-se a dos gols (18-16) pocs instants abans d'acabar la primera part. Però el marcador al descans ja reflectia un 23-17 favorable al Barça.

En la segona meitat, els de Latorre ho han intentat, però el Barça ha xafat l'accelerador i ha deixat sense opcions els benidormers que mai han tirat la tovallola. Amb el 30 a 20, Latorre ha entés que no hi havia massa a fer, i ha donat participació a jugadors menys habituals. Derrota contundent pel marcador, però no pel joc ni per l'actitud dels benidormers.