El Benidorm i el Port de Sagunt tanquen l'any amb victòria

Els de la Marina Baixa han guanyat el Valladolid (39-36) i els del Camp de Morvedre s’han imposat 35-26 al Villa de Aranda.

Els jugadprs del Port de Sagunt celebren el triomf
Els jugadprs del Port de Sagunt celebren el triomf / Twitter: Pepa Conesa

Els dos equips valencians de la Lliga Asobal d'handbol han tancat l'any de la millor manera possible: amb dues victòries. El Port de Sagunt ha aconseguit la tercera victòria de la temporada en desfer-se sense problemes del Villa de Aranda (35-26), un triomf que li permet abandonar l'últim lloc de la classificació. El Benidorm també ha guanyat el partit ajornat de la jornada 11 contra el Valladolid (39-36) i suma així la setena victòria en la Lliga, que el consolida en la zona tranquil·la de la taula.

Victòria vital del Port de Sagunt

El Port de Sagunt afrontava el duel ajornat de la jornada 6 contra el Villa de Aranda com una final: el cuer rebia el penúltim classificat i la victòria era fonamental per a seguir lluitant per la permanència en la màxima categoria de l'handbol estatal. Els del Camp de Morvedre han eixit a l'Ovni de Sagunt molt centrats en l'objectiu de sumar els dos punts i han gaudit de les primeres rendes del partit (8-6), encara que els visitants han respost i han aconseguit empatar a 9. A partir d'ací, només hi ha hagut un equip sobre la pista, el de Vicent Nogués, que ha aconseguit anar-se'n al descans amb un clar 19-13.

En la represa el decorat no ha canviat massa i el Port de Sagunt ha continuat ampliant la renda fins al 35-26 final. Pomeranz amb huit gols ha sigut el jugador més destacat de l'equip del Camp de Morvedre.

Seté triomf del Benidorm

El Benidorm tenia un difícil compromís al Palau d'Esports l'Illa de Benidorm contra el huité classificat de la Lliga, el Valladolid, però l'equip de Fernando Latorre ha jugat un dels millors partits de la temporada. El partit ha començat molt igualat, amb un gran encert dels dos equips cara a porta i el marcador reflectia un 11-9 en l'equador de la primera part. Però els benidormers han xafat l'accelerador i han aconseguit una renda de huit gols al descans (24-16).

En la represa, el Valladolid ha eixit disposat a donar guerra i a poc a poc ha aconseguit reduir distàncies en el marcador, però mai ha fet perillar el triomf dels locals. Al final, 39-36 per als de Latorre, que empaten en la desena posició amb el Puente Genil.