El Benidorm guanya l'Aranda, mentre que el Port de Sagunt cau a casa contra el tercer classificat

La vesprada en handbol començava a les 18:00 h i ja des de l'inici els burgalesos no donaven opcions als de la Marina.

El Fertiberia ha perdut a casa contra el tercer en la classificació, el Ciudad de Logroño / @bmpuertosagunto.

La jornada quinze de la Lliga Asobal ha finalitzat amb la victòria del Benidorm en la seua visita al Villa d'Aranda (25-27) i la derrota del Fertiberia Port de Sagunt, que ha jugat a casa davant el tercer en la classificació, el Ciudad de Logroño (24-28).

Victòria del Benidorm contra un rival directe

La vesprada en handbol començava a les 18:00 h i ja des de l'inici els burgalesos no donaven opcions als de la Marina. El primer gol local arribava al minut 5 i a partir d'aleshores se situaven sempre per davant, amb una diferència de fins a tres gols, de forma que, al descans, el lluminós marcava un 12 a 10 a favor dels de Jacobo Cuétara.

Els benidormers agafaven forces i en la segona part li donaven la volta al partit. Després d'empatar a 15, els de Fernando Latorre començaven a sumar punts en el marcador i s'allunyaven dels locals amb una diferència de fins a quatre gols. A la fi, 25 a 27 a favor dels visitants i dos punts que viatgen cap a Benidorm.

Reacció dels visitants a l'Ovni

A l'Ovni, els saguntins, en canvi, feien una bona primera part, amb una diferència de fins a tres tants en el marcador, però, abans del descans, els de Logronyo aconseguien sumar dos gols més i la primera part del partit finalitzava amb un 11 a 10.

Amb la represa, els visitants empataven el partit en el minut 19 i els blanc i rojos no aconseguien fer front a un club que ja va golejar l'altre equip de la Comunitat Valenciana a l'Asobal, el Benidorm, al qual va guanyar per 24 a 32.

En aquesta ocasió, la diferència final en el marcador només ha sigut de quatre gols. Tot i que els de Vicent Nogués han intentat fer front als atacats dels de La Rioja, el resultat final ha sigut de 24 a 28 i dos punts que se'ls escapen als saguntins. Un equip al qual la Covid-19 ha deixat només disputar nou de les catorze jornades disputades fins ara en la Lliga Asobal.