El Llevant continua imparable: líder amb quatre de quatre

El Peníscola ha perdut el primer partit de la temporada a Cartagena (6-3).

Els granotes celebren un dels gols contra l'O Parrulo
Els granotes celebren un dels gols contra l'O Parrulo / @LUDfutbolsala

El Llevant de Diego Ríos continua imparable en la Lliga 2020-2021 i compta per victòries els quatre partits que ha jugat fins ara. En la quarta jornada, els granotes s’han imposat per 4-1 a l’O Parrulo de Ferrol en un partit disputat al pavelló municipal de Paterna.

Tot i el resultat final, el partit no ha sigut gens fàcil per als llevantinistes. De fet, els del Ferrol s’han avançat en el marcador a l’equador de la primera part i els granotes a penes han pogut empatar quan faltava poc per al descans per un gol de Gallo.

En la segona part, la dinàmica del partit ha canviat i el Llevant ha sigut el dominador clar. Tot i això, l’empat no s’ha desfet fins als últims cinc minuts, amb un gol de Rubi. Amb aquest marcador, l’O Parrulo ha optat per atacar amb cinc jugadors en busca d’un nou empat, però han entrat en l’últim minut del partit amb el 2-1. Però la victòria no s’ha escapat de Paterna i Rubi, de nou, i Maxi han ampliat l’avantatge local amb dues dianes a pocs segons del final.

Primera derrota del Peníscola

L’altre representant valencià de la Primera Divisió, el Peníscola, ha perdut per primera vegada aquesta temporada en la sempre difícil visita a la pista del Cartagena. L’eixida en tromba de l’equip local ha marcat el partit i ha deixat molt costera amunt la remuntada dels del Baix Maestrat. De fet, el Cartagena ja guanyava per quatre gols a zero quan només s’havien disputat 13 minuts de joc. Els peniscolans han aconseguit retallar la distància amb un gol de Paniagua, però una nova diana local ha deixat el marcador al descans en un contundent 5-1.

En la represa, el Peníscola ha millorat i ha aconseguit acostar-se en el marcador amb dos gols de Paniagua i David, quan encara faltaven tres minuts. Però la reacció dels del Baix Maestrat no s’ha completat, i un gol del Cartagena a pocs segons del final ha suposat el definitiu 6-3.