El Llevant fa història

L'equip ha aconseguit classificar-se per primera vegada en la seua curta història per jugar els play- off pel títol

Els jugadors celebren la històrica classificació
Els jugadors celebren la històrica classificació / Llevant UE

El Llevant s'ha classificat per primera vegada en la seua història per als play-off pel títol de la màxima categoria. El pavelló municipal de Paterna va ser testimoni de la incontestable victòria dels granotes contra l'Antequera per 5 a 3. Tot just començar el partit, Pedro Toro deixava clares les intencions dels granotes. Márquez, Canabarro des dels 10 metres, Javi Alonso i de nou Toro rubricaven la gesta a falta de disputar-se una última jornada del campionat. Un èxit, encapçalat per l'entrenador David Madrid, que reconeixia la seua alegria després del partit per haver aconseguit l'objectiu en un temps rècord.

El conjunt granota ha eixit a la pista molt centrat. Toro ha inaugurat el marcador amb un xut inapel·lable per l'esquadra, però l'UMA Antequera lluitava per l'empat fins a aconseguir-lo al minut 11 per mediació de Miguel Conde. El partit ha tornat al punt d'inici. L'equip de David Madrid manava sobre la pista i el gol vindria amb el temps. Ha sigut en una acció dirigida pel capità que Márquez ha rematat. El tercer dels blaugrana ha arribat dels del 10 metres. Canabarro ha executat amb sang freda.

Després del descans, Raúl Jiménez ha evitat que l'Antequera retallara distàncies. Tant és així que, còmode al terreny de joc, el Llevant ha tornat a sucar. Pedro Toro hi ha posat el 4-1 en el minut 27. Poc després, Javi Alonso ha sentenciat radicalment el partit. L'UMA Antequera s'ha vist obligat a traure el porter jugador nou minuts abans del final. La relaxació dels locals ha fet que pogueren retallar en dos ocasions, però remuntar el partit ja era impossible per als andalusos.

Peniscola, sense opcions de 'play-off'

Per la seua part, el Peníscola RehabMedic s'ha imposat per 3-2 a l'Industrias Santa Coloma, però la victòria no era prou per a poder disputar els play-off. Les victòries del Llevant i de la Ribera Navarra els havien deixat prèviament sense opcions. Malgrat això, l'equip de Juanlu Alonso ha aconseguit la victòria per a acomiadar-se de la seua afició.