El Llevant guanya a Ferrol i manté el lideratge de la LNFS (1-4)

El Peníscola va patir la cinquena derrota consecutiva i se li complica la permanència.

Un jugador del Llevant manté la pilota davant de la pressió d'un jugador de l'O Parrulo / Twitter: @LUDfutbolsala

El Llevant ha sumat la cinquena victòria seguida en la Lliga Nacional de Futbol Sala (LNFS) en guanyar en la visita a l'O Parrulo Ferrol (1-4). Els de Diego Ríos recuperen el lideratge que li havia llevat, durant unes hores, el Cartagena.

L'equip granota s'ha avançat prompte en el marcador quan Mario Rivillos ha marcat al minut 7 i, abans del descans, n'ha arribat el segon, obra de Rubén Lemos. En la segona part, Pedro Toro ha sentenciat el partit per al Llevant amb el 0-3, encara que l'equip gallec ha retallat distàncies a deu minuts del final. Rivilllos, autor del primer gol, ha tancat el partit amb el definitiu 1-4.

El Peníscola continua en caiguda lliure

El Peníscola, per la seua part, va patir la cinquena derrota consecutiva i suma, amb dos partits més, els mateixos punts que l'Antequera, que marca la zona roja de la classificació.

L'equip del Baix Maestrat va perdre contra el Cartagena, que va avançar temporalment el Llevant en la classificació, per 3-1. Els de Carlos Sánchez es van avançar en el marcador amb un gol de Bruno Gomes, però els murcians van reaccionar i van igualar el partit abans del descans. En la segona part, van marcar dos gols més.