El Llevant ja està en huitens de final de la Copa del Rei a costa del Bisontes Castelló, i el Peníscola cau contra el Martorell

El Peníscola ha vist com el Martorell, de Segona B, li remunta un 0-2.

El Llevant ja està en huitens de final de la Copa del Rei
El Llevant ja està en huitens de final de la Copa del Rei / Llevant UE FS

El duel entre el Sala 5 Martorell i el Peníscola Globeenergy FS ha obert aquest dimarts la quarta eliminatòria de la Copa del Rei per als equips valencians.

Els de Manuel Collado, Manolín, han començat el partit de manera molt intensa i s'han avançat amb gols de Miguel Fernández i Pani. Amb el 0-2, els locals han tractat de refer-se i en el tram final del primer temps ha arribat la reacció, i a 57 segons per al descans Ramón ha retallat distàncies. En la represa, en tan sols tres minuts el Martorell ha capgirat el marcador, amb gols de Fouad i Malik. Dos minuts més tard, Rumbo ha empatat per al Peníscola. Els de Manolín ho han intentat amb tot, però Rusi ha aprofitat una errada dels del Baix Maestrat per a certificar la remuntada. El Peníscola ha caigut per 4-3 i no estarà en el sorteig dels huitens de final de la Copa del Rei.

En aquest sorteig sí que estarà el líder de Primera, el Llevant FS, que s'ha mostrat imbatible al pavelló Ciutat de Castelló i ha eliminat el conjunt local, el Bisontes Castelló, de Segona Divisió, per un contundent 0-4.

Els de Diego Ríos han exercit un domini total sobre els de José Escrig. En el primer temps s'han avançat amb gols d'Esteban i Rivillos. En la represa, novament Esteban ha marcat el tercer, mentre que el porter visitant, Raúl Jiménez, s'aplicava a fons per a desbaratar les ocasions dels locals Diego Sánchez i Quilez. En les acaballes del partit, Esteban ha arredonit el marcador i el Llevant UE FS estarà en els huitens de final de la Copa del Rei.