El Llevant UD guanya i es consolida com a líder de Primera Divisió de futbol sala

El Peníscola va empatar a tres i podria acabar la jornada tercer.

Jugadors del Llevant FS celebren un gol durant el partit contra el Burela FS
Jugadors del Llevant FS celebren un gol durant el partit contra el Burela FS / Twitter: @LUDfutbolsala

El Llevant UD va obtenir una important victòria davant el Burela, que el consolida, una setmana més, com a líder de Primera Divisió de futbol sala. L'equip granota no jugava des del 20 d'octubre pels positius en coronavirus que es van registrar en la primera plantilla i la tornada no podria haver sigut millor. Els de Diego Ríos van patir més del compte en la segona part després d'haver-se'n anat amb un 3-0 al descans amb gols de Rubi, Rivillos i Esteban.

En la represa els gallecs retallaren distàncies fins a un marcador de 3-2 i un Llevant que va arribar a cometre cinc faltes. No obstant això, amb el Burela bolcat per buscar l'empat, el Llevant va aprofitar una ocasió de Rafa Usín per a posar el definitiu 4-2.

Amb la victòria, el Llevant es manté invicte amb díhuit punts en sis partits i quatre punts de diferència respecte al segon classificat, el Palma Futsal, que juga aquest dimecres en casa del Viña Albali Valdepeñas.

Per la seua banda, l'altre equip de la Comunitat Valenciana, el Peníscola es manté tercer en la classificació després de l'empat a tres que va aconseguir a la pista del Futbol Emotion Saragossa.

Orzáez, David i Tuli marcaren per a l'equip del Baix Maestrat, mentre que Retamar, Eloy Rojas i Ortego feren el mateix per als locals.

En la resta de partits que es disputaren aquest dimarts, l'O Parrulo Ferrol va perdre per 2-5 davant el Reial Betis Futsal i l'Industrias Santa Coloma i el BeSoccer Puma Antequera, pròxim rival del Llevant, van empatar a dos en casa dels catalans.

Per la seua banda, el Peníscola jugarà el seu pròxim partit aquest cap de setmana a casa enfront de l'Osasuna Magna navarrés.