El Peníscola acaba amb la imbatibilitat del Valdepeñas (3-1)

Els del Baix Maestrat se situen tercers en la Lliga després de sumar la tercera victòria de la temporada.

David Señoret celebra un dels gols
David Señoret celebra un dels gols / @peniscolafs

El Peníscola ha fet bo l'empat aconseguit al Jorge Garbajosa contra l'Inter Movistar i s'ha imposat per 3-1 al tercer classificat de la Primera Divisió de futbol sala, el Valdepeñas, un dels equips imbatuts fins ara. Amb aquesta victòria, els peniscolans se situen en tercera posició, només per darrere del Llevant, que compta els partits per triomfs, i el Palma.

El partit ha començat amb igualtat i ocasions per als dos equips i el marcador no s'ha inaugurat fins a ben entrada la segona part. David Señoret ha avançat els locals en el minut 12, però el domini en els últims minuts abans del descans ha sigut per al Valdepeñas. Els visitants han vist recompensat el seu esforç a pocs segons de la mitja part i han empatat el partit a un gol. Molina ha evitat que els de Ciudad Real se n'anaren amb avantatge als vestidors.

En la segona part, el Peníscola s'ha tornat a avançar en el marcador en el minut 26, mitjançant el segon gol de David Señoret. Però en aquesta ocasió Molina ha evitat que els visitants tornaren a empatar i només dos minuts després Rahali ha ampliat l'avantatge. Tot i el constant atac del Valdepeñas, que ha optat per jugar de cinc en els últims minuts, el marcador ja no s'ha mogut i la victòria s'ha quedat a casa.

El Llevant, líder sense jugar

L'altre equip valencià de la categoria, el Llevant, es manté líder tot i que no ha disputat les dues últimes jornades de Lliga en haver-se detectat nou casos positius en Covid-19 entre la plantilla. Els granotes sumen 15 punts gràcies a les cinc victòries en els primers cinc partits de la temporada.