• El Peníscola goleja el Còrdova i el Llevant perd a Cartagena

  Esports Poliesportiu | 19/10/2019 01:47
  O. Gonzalo

  El Peníscola ha sigut molt superior al Còrdova / @CordobaFutsal

  El Servigroup Peníscola ha guanyat 5-0 el Còrdova al Pavelló Municipal de la ciutat del Baix Maestrat. El triomf per golejada arriba després de tres jornades sense conéixer la victòria. Fins ara l'equip de Juanlu Alonso havia deixat escapar els punts en les acaballes  dels dos últims partits que havia disputat. Aquesta volta no ha volgut córrer riscos i la superioritat sobre el Còrdova ha sigut evident des del primer moment en el joc i en el marcador.

  El tècnic de l'equip blauet ja havia dit que el que faltava a l'equip era confiança i que si aconseguia tindre la calma necessària els resultats acabarien arribant. La calma i les ganes de guanyar han fet que Raül Gómez inaugurara el marcador, després ho han fet Paniagua i Tuli, i a les acaballes del partit, Xavi Cols i Josijo han marcat els dos últims gols. El Peníscola és en aquests moments sisé en una lliga de 16 equips. Per tant, es troba en un lloc alt de la taula, que dona lloc a jugar també la Copa del Rei.

  El Llevant encara no ha guanyat cap partit

  El Llevant, per contra, no ha tingut el seu dia i ha caigut contra el Cartagena per 0-3. Els granotes han perdut a casa, al pavelló municipal de Paterna. El Jimbee Cartagena ha anat des del primer moment a buscar la victòria. Ara per ara, el Llevant no ha aconseguit cap victòria en la lliga, amb quatre derrotes i dos empats. L'entrenador, Diego Ríos, espera trencar aquesta mala raxa de l'equip. En aquests moments el Llevant ocupa la desena posició en la classificació.