Empats meritoris del Port de Sagunt i del Benidorm

Els dos equips han aconseguit sumar un punt tot i anar per darrere en el marcador durant molts minuts.

Pomeranz celebra un gol del Port de Sagunt durant el partit
Pomeranz celebra un gol del Port de Sagunt durant el partit / Twitter: @bmpuertosagunto

El Fertiberia Port de Sagunt i l'Handbol Benidorm han aconseguit dos empats meritoris en la jornada 17 de la Lliga Asobal. Els del Camp de Morvedre han igualat el partit contra el Guadalajara quan faltaven 30 segons (23-23), mentre que els de la Marina Baixa fins i tot han tingut opció de guanyar a Conca en els últims instants (24-24).

Gran reacció del Port de Sagunt

El Fertiberia Port de Sagunt ha aconseguit sumar un valuós punt contra el Guadalajara (23-23) gràcies a una gran reacció en la segona part. Els del Camp de Morvedre han anat bona part del partit per darrere però no s'han rendit i el seu esforç ha tingut premi.

El partit ha començat amb un 3-0 favorable als locals, però el Guadalajara ha aconseguit pegar-li la volta al marcador en l'equador del primer període (6-8). Les defenses s'han imposat als atacs i s’ha arribat al descans amb un avantatge de tres gols per als visitants (12-15).

En els primers minuts de la represa, el Guadalajara ha ampliat l'avantatge fins als cinc gols quan faltaven 15 minuts (15-20). Tot i això, els del Port no han abaixat els braços i han lluitat fins al final per a reduir distàncies. Quan només faltaven 30 segons per al final, Mirallave ha empatat el duel i el marcador ja no s'ha mogut, perquè els visitants han errat l'últim atac.

El Benidorm suma un punt a Conca

L'Handbol Benidorm ha sumat un valuós empat (24-24) en la pista del Conca, sisé classificat de la Lliga Asobal. Els jugadors de Fernando Latorre han remuntat en els instants finals i fins i tot han disposat d'una doble ocasió per a emportar-se la victòria.

El partit ha començat amb domini local (3-1), però els de la Marina Baixa li han pegat la volta al marcador i han obtingut la màxima renda del partit (4-7) en el minut 15. Al descans s'ha arribat amb un avantatge mínim per al Benidorm (11-12).

En la represa el duel s'ha igualat i en l'equador de la segona part el marcador reflectia un empat a 17. El Conca no en tenia prou i ha pujat el ritme fins a avançar-se en el partit i quan només faltaven cinc minuts ha gaudit d'una renda de dos gols (23-21) Els benidormers no s'han rendit i han pogut empatar a 24, i fins i tot han tingut una última opció per a guanyar, que ha desbaratat el porter local.