• Eugenio Sánchez, nou líder de la volta a Castelló

  Esports Poliesportiu | la Plana Alta | 15/06/2019 23:30
  Antolí Miñana
  El corredor de Calp, Eugenio Sánchez, en passar per la meta / Foto de la Volta a Castelló

  El corredor de Calp, Eugenio Sánchez, en passar per la meta / Foto de la Volta a Castelló

  Emocionant jornada de ciclisme en la tercera etapa de la Volta a Castelló entre el Grau de Castelló i Vistabella amb quatre ports de muntanya. Els corredors arrancaven amb les rampes de l'Alt de la Coma. Després d'uns primers intents d'escapada, 8 ciclistes prenien la iniciativa. Al quilòmetre 62, superada la meta volant dels Ibarsos, 19 ciclistes agafaven un avantatge d'un minut i 45 segons sobre el pilot.  

  Lizarte es llança a l'atac

  L'equip Lizarte sumava fugats, mentre que el grup de favorits anava diluint-se. Eugenio Sánchez, ciclista de Calp, de només 20 anys, aprofitava la baixada del port de Benafigos per a obrir una diferència que continuaria ampliant fins a la meta de Vistabella. El jove corredor entrava en solitari per davant de Harrison Wood, de l'Aix-en-Provence, i d'Íñigo González, del Controlpack, que arribaven a 40 i 52 segons, respectivament. 

  Sánchez, líder de la general

  A falta de disputar-se l'última etapa de diumenge, Eugenio Sánchez es col·loca com a líder de la classificació general amb un avantatge de només 37 segons sobre Wood i de 59 sobre Eneko Aramendia.