Fabio Fognini deixa Roberto Bautista fora de Roland Garros

Nadal és l'únic representant que queda de l'armada

Roberto Bautista ha plantat cara a l'italià Fabio Fognini en la tercera ronda de Roland Garros però no ha pogut evitar caure derrotat en dos hores i deu minuts per 7-6(5), 6-4, 4-6 i 6-1.

L'ìtalià, que havia conquistat el primer Masters mil de la carrera a Montecarlo ha imposat la seua solidesa i ha fet impossible l'esforç d'un Basutista que ha plantat cara però no ha pogut agafar el comandament del partit. El tenista de Castelló podia haver decantat la balança a favor seu en les dos primeres mànegues, però al final, el de San Remo ha imposat la seua llei i s'ha anotat la victòria.

El tercer set ha estat molt lluitat i quan el marcador tornava a afavorir l'italia per 4-3, Fognini ha reclamat la presència del fisioterapeuta per problemes al peu dret. S'ha descentrat i ha acabat perdent la mànega. Però la fúria que caracteritza el seu joc ha tornat i ha resolt per la via ràpida l'últim set per a sentenciar el duel. Virtualment esta victòria li ha permés entrar en el top ten i ara en octaus s'enfrontarà a Alexander Zverev.

Amb esta derrota del tenista de la Plana, Rafa Nadal es queda com a únic representant de l'armada espanyola dels 12 que començaren en el torneig parisenc.