• Fátima Diame i Eusebio Cáceres, campions d'Espanya en salt de llargada

  Esports Poliesportiu | 21/02/2021 18:02
  À Punt Esports
  FACV

  Eusebio Cáceres i Fátima Diame, durant el salt / Twitter: @atletismeFACV

  El saltador d'Onil, Eusebio Cáceres, i la valenciana Fàtima Diame han revalidat el títol de campions d'Espanya de salt de llargada. Els atletes valencians han aconseguit nou medalles en els Campionats d'Espanya en pista coberta disputats a Madrid: dues d'or, tres de plata i quatre de bronze.

  Cáceres ha fet la millor marca espanyola de l'any (7,91 dues vegades) per a conquistar el seu desé títol nacional, el sisé en pista coberta. Diame ho va fer amb una marca de 6,51; una marca que no la va deixar del tot satisfeta. Dimecres, també a Madrid, els dos tindran l'oportunitat de millorar els seus registres.

  També s'han penjat medalla de plata Quique Llopis, en tanques, Abderrahman El Khayami (nascut al Marroc però resident a Sagunt), en 1.500 metres i Claudia Conte, en pentatló. A la de bronze aconseguida també divendres en pentatló per Carmen Ramos, se sumen les de Nacho López en altura, la saragossana que juga al Vila-real Salma Paralluelo, en 400 metres, i José Emilio Bellido en triple salt.