L'Handbol Morvedre no pot derrotar al Tenerife (21-27)

Una primera part farcida d'errades no forçades ha marcat el partit.

Esther Lacueva, amb sis gols, ha sigut la millor jugadora de les saguntines.
Esther Lacueva, amb sis gols, ha sigut la millor jugadora de les saguntines. / @BMMorvedre

En el partit ajornat de la jornada 6 de la Lliga Guerreras Iberdrola, l'Handbol Morvedre s'ha vist superat en tots els aspectes del joc per l'Handbol Salut Tenerife i ha acabat patint una clara derrota per 21-27, la sisena de la temporada.

Les jugadores saguntines no han eixit concentrades i han comés nombroses errades no forçades que han permés les illenques començar a prendre avantLes jugadores saguntines no han eixit concentrades i han comés nombroses errades no forçades que han permés les illenques començar a prendre avantatge en el marcador (4-7, en el minut 10). El decorat no ha canviat en excés i la renda no ha fet més que créixer: 8-15 en el descans.

En la represa, el Morvedre ha eixit disposat a capgirar la situació i en uns bons primers minuts ha aconseguit retallar distàncies (11-16). Però aquesta reacció ha sigut un miratge, ja que les visitants han tornat a estirar el marcador (13-25, en el minut 50). Els últims minuts només han servit perquè les saguntines maquillaren el resultat fins al 21-27 final.