La cara per al Benidorm i la creu per al Fertiberia

Els benidormers inauguren la lliga Asobal guanyant l'Ángel Ximénez de Puente Genil (31-30)

El Fertiberia Port de Sagunt afrontava amb molta il·lusió el primer partit del retorn a la Lliga Asobal. S'enfrontava a un dels equips forts del campionat, el Liberbank Ciudad Encantada Conca, que dimecres passat havia perdut la final de la Supercopa davant del Barça. L'encontre venia marcat per als del Camp de Morvedre per l'absència del capità, el porter David Bruixola, que es perdia el partit per un trencament de fibres en els isquiotibials.

En el primer temps, els saguntins han suportat la pressió i han evitat que els rivals posaren terra entremig en el marcador. Al descans s'ha arribat amb una diferència de 5 gols (17-12) que encara deixava una porta oberta a la possible reacció dels valencians. Però en la segona part, la diferència s'ha anat ampliant, amb un equip manxec intractable que ha sentenciat el partit amb un 32-23 que els dona els primers punts de la lliga 2019-2020.

El Benidorm guanya en un partit molt igualat

Per contra, l'Handbol Benidorm ha guanyat l'Ángel Ximénez de Puente Genil per un ajustadíssim 31 a 30 al Palau d'Esports l'Illa de Benidorm. El partit ha estat molt disputat i encara que els locals han dominat en el marcador, les diferències han sigut mínimes i fins l'últim minut no hi ha hagut un clar vencedor. El conjunt de Fernando Latorre ha hagut de sobreposar-se al trastorn que li ha suposat la greu lesió de Gustavo Porras, que es va lesionar en el partit de la Copa de la Comunitat Valenciana, disputat el passat cap de setmana contra el Fertiberia Port de Sagunt. A pesar de tot, els de Benidorm han aconseguit l'objectiu d'inaugurar la lliga amb victòria.