• La final de la Copa Comunitat Valenciana d’handbol, en directe pel web d’À Punt Mèdia

  Esports Poliesportiu | 26/01/2021 18:53
  À Punt Mèdia

  Pomeranz celebra un gol del Port de Sagunt durant el partit / Twitter: @bmpuertosagunto

  L’Handbol Benidorm i el Fertiberia Port de Sagunt, dos vells coneguts de l’handbol valencià es tornen a veure les cares demà dimecres.

  Serà amb motiu de la disputa de la final de la Copa Comunitat Valenciana, amb les càmeres d’À Punt com a testimoni. Les restriccions derivades de la pandèmia impediran la presència de públic a les grades del Palau d’Esports L’Illa de Benidorm.

  No obstant això, les aficions d’un i d’un altre equip i de l’handbol en general podran gaudir d’aquest atractiu duel, ja que es retransmetrà en directe pel web d’À Punt Mèdia.

  En el clàssic de l’handbol valencià farà la narració Dani Hermosilla i els comentaris els farà Patxi Martí, exentrenador del Vamasa València i del Port de Sagunt de l’Asobal, a més d’exseleccionador d’Espanya promeses.

  Amb aquesta retransmissió, À Punt Mèdia manté el compromís de donar visibilitat a les gestes dels equips i modalitats esportives més minoritàries. Per això, cada setmana la radiotelevisió pública manté el suport a l’esport valencià amb la visibilització de les seues fites més importants.