• La marató de València esgota els 25.000 dorsals

    Esports Poliesportiu | València | 27/06/2019 13:40
    À Punt NTC

    La Marató València Trinidad Alfonso EDP 2019 ha esgotat els 25.000 dorsals de l'edició d'enguany, quan falten cinc mesos per a la celebració de la prova, que serà el pròxim 1 de desembre. D'aquesta manera, la carrera ha batut un nou rècord d'inscrits en una marató a Espanya, per la qual cosa ha habilitat una llista d'espera perquè nous atletes puguen ocupar les baixes que es puguen produir.

    L'organització de la carrera, a càrrec de la SD Correcaminos i l'Ajuntament de València, ha assenyalat en un comunicat estar "molt satisfeta" amb el ritme de persones inscrites enguany, malgrat l'augment del nombre de dorsals en 3.000. Part de l'èxit l'atribueixen a l'augment del nombre de participants estrangers, que ha arribat al 37 per cent. 

    Altres serveis que es mantenen per als corredors és la possibilitat de canvi de titular a un altre corredor, així com la baixa amb assegurança, si s'havia contractant prèviament, o per lesió, amb el justificant mèdic corresponent. Així mateix, l'organització també obrirà llista d'espera per a les persones que s'hagen quedat sense dorsal per a la 10K.