L’Elx Mustang s'emporta el derbi autonòmic

Les il·licitanes, amb esta victòria, se situen en la zona tranquil·la de la classificació. A la part contrària tenim el Canyamelar, que suma la cinquena derrota consecutiva.

L’Elx Mustang ha dominat tot el partit gràcies a la diversitat de registres en pista i una defensa molt intensa a l'inici de cada part

L’Elx Mustang s’ha imposat per un clar 30-20 al Canyamelar de València al pavelló de Carrús. Ha dominat tot el partit gràcies a la diversitat de registres en pista i una defensa molt intensa a l’inici de cada part.

La clau ha estat després del descans. Fins a aquest instant, amb un 14-10 al temps de descans, tot semblava més equilibrat gràcies a la constant lluita de les xiques de Susana Pareja. No obstant això, al començament del segon acte s’ha trencat el duel definitivament. En només deu minuts, el parcial de 8-1 ha accelerat les opcions locals. Amb una bona defensa i contraatacs letals de les de Joaquín Rocamora s'han emportat el partit.

Laura Hernández, de l’Elx Mustang, ha sigut la màxima golejadora del duel. La jugadora ha arredonit una actuació excepcional amb set gols. La seua companya Jennifer Gutiérrez també ha estat especialment inspirada en la definició, amb cinc dianes.

En l'altre derbi valencià de la jornada, el Morvedre guanyava 16 a 21 a la pista del Castelló. Les valencianes trenquen així una dinàmica de tres derrotes seguides.