L'Elx Mustang sorprén en la Copa de la Reina

Ha arrassat a casa el Mecalia Atlético Guardés per un voluminós 34-21.

L\'Elx Mustang sorprén en la Copa de la Reina

L'Elx Mustang ha sigut la sorpresa de la jornada d'anada de la XL Copa de S. M. la Reina després d'arrassar a casa el Mecalia Atlético Guardés per un voluminós 34-21. El resultat del duel entre dos dels equips més forts de la Lliga Guerreras ha apropat el combinat il·licità a la fase final de Barakaldo. Les de Joaquín Rocamora van exhibir un gran joc defensiu. Jennifer Gutiérrez i Ana Isabel Martínez amb 8 gols cadascuna i Laura Hernández amb 7 van contribuir amb una gran actuació a la victòria del seu equip. Els 13 punts d'avantatge sobre el Guardés seran molt importants de cara al partit de tornada que es disputarà en A Guarda el 9 de febrer.

No va deixar tan bona impressió el Canyamelar València. Les valencianes van rebre el Valladolid a la seua pista i van caure per 23-29. La victòria de les val·lisoletanes es va definir en la segona part quan es distanciaven i ampliaven el seu domini fins arribar als 6 gols de diferència.

Tampoc no aconseguia convéncer el Castelló, que sucumbia contra el Rincón Fertilidad Màlaga per 23-26. Derrota ajustada que deixa a l'abast una possible remuntada de les castellonenques en el partit de tornada.

Completava la tanda d'enfrontaments amb equips valencians com a protagonistes el partit del pavelló René Marigil en què el Morvedre i el Rocasa Gran Canària signaven les taules 26-26. El conjunt canari començava imposant-se amb avantatges de fins a 6 gols, però les de Manu Etayo reaccionaven a temps i es clavaven en la lluita reduint les distàncias fins aconseguir fins i tot posar-se per davant en el marcador. No obstant això, les canàries aconseguien l'empat als minuts finals. Les opcions d'ambdós equips per a la fase final estan intactes.