Roberto Bautista passa a la tercera ronda de l’Obert d’Austràlia

El de Belloc s’ha imposat a l’australià John Millman després de disputar cinc sets

Roberto Bautista celebra la seua victòria davant Millman

El tenista castellonenc Roberto Bautista ha passat a tercera ronda de l’Obert d’Austràlia després de véncer l’australià John Millman en cinc sets, per 6-3, 6-1, 3-6, 6-7 i 6-4. Com va passar en la primera ronda, on va derrotar l’exnúmero u del món, el britànic Andy Murray, el de Benlloc ha hagut de lluitar de valent per a aconseguir la victòria.

Bautista s’havia fet amb els dos primers sets del partit, però el tenista local, encoratjat pel públic, ha igualat el partit després d’’endur-se els dos següents parcials. Finalment, el castellonenc s’adjudicava el cinqué set i la victòria després de vora 4 hores. Segons ha assegurat, “ha sigut un partit molt dur una altra vegada, crec que estic entrenat per al pròxim i ara toca agafar-me un llarg dia de descans després d’aquests dos llargs partits”.

El número 22 del món s’enfrontarà divendres en la tercera ronda al jove rus Karén Khatxànov, que ocupa el lloc número 10 a l’ATP, i que ha vençut el japonés Nishioka per un triple 6-3. Roberto Bautista confia a poder recuperar-se bé per a estar preparat de cara a aquest partit. El vigent campió del torneig de Doha ha definit el seu pròxim rival com un tenista molt agressiu, que té un gran servei i una gran primera bola, raó per la qual ha d’arribar bé físicament al partit.

Roberto Bautista suma ja set victòries en partit oficial i continua invicte aquest començament d’any.