• Sebastián Mora Fitxa pel Movistar Team

  Esports Poliesportiu | 10/12/2019 22:30
  À Punt NTC

  Sebastián Mora completa un gran 2019

  Sebastián Mora correrà la pròxima temporada al Movistar Team per a competir en carretera. El fitxatge suposa la culminació d'un gran any sobre pista, on ha guanyat una medalla d'or en el Campionat d'Europa i una medalla d'argent en el Mundial. En carretera ha competit en proves com la Volta a la Comunitat i la Volta a Catalunya, entre altres, amb el Caja Rural-Seguros RGA. La seua incorporació a l'equip navarrés és un gran al·licient per a aconseguir el seu gran objectiu per al 2020: poder disputar els Jocs Olímpics de Tòquio.

  Mora, en declaracions per a À Punt Mèdia, afirma: "Poder disputar proves en carretera és molt important per al meu objectiu, perquè la preparació en carretera és per a nosaltres el 75 o el 80% del nostre treball i poder disputar proves de carretera amb un equip professional és fonamental i necessitem aquest sobreesforç que suposa estar en un equip professional o en carreres d'alt nivell".

  Per a Sebastián Mora, la classificació definitiva per a poder disputar els Jocs Olímpics podria arribar en el Mundial de pista que tindrà lloc a Berlin al final de febrer. El ciclista ja va estar a Londres 2012, on va quedar sisé en la prova de persecució per equips.