Triomf dels equips valencians de futbol sala

El Peníscola guanya el Ribera Navarra (4-2) i el Llevant s'ha imposat al Santa Coloma per 2 a 4.

El Llevant s'ha imposat a domicili al Santa Coloma per 2 a 4
El Llevant s'ha imposat a domicili al Santa Coloma per 2 a 4 / @LUDfutbolsala.

Ple de victòries per als equips valencians en la Lliga Nacional de Futbol Sala. El Llevant ha guanyat fora de casa el Santa Coloma per 2 a 4. Pel mateix resultat s'ha imposat el Peníscola al Ribera Navarra.

Segona victòria consecutiva del Llevant

El Llevant ha aconseguit la segona victòria consecutiva en Lliga. El jugador granota Esteban ha inaugurat el marcador en el primer minut de partit. Cinc minuts després, Drahovsky ha fet el gol de l'empat per a l’Industrias Santa Coloma. Però Pedro Toro ha tornat a avançar el conjunt que entrena Diego Ríos. A la represa, Llamas ha fet el 2 a 2. Després de diverses ocasions per part dels dos equips, Esteban ha pujat el 2 a 3 al marcador. I a falta d’uns segons per al final ha marcat el 2 a 4 definitiu.

Tres punts més per al Peníscola

Mateixa sort per al Peníscola, que torna a guanyar en Lliga. Per 4 a 2 s'ha imposat al Ribera Navarra. Dos gols en cinc minuts han posat els locals per davant. El primer gol ha sigut de David i el segon de Bruno Gomes. Abans d'anar-se'n al descans Mínguez ha fet el 2 a 1. A la represa, David ha empatat el partit. Però en quatre minuts, Paniagua i Miguel Fernández han pujat dos gols més a l'electrònic.