• VÍDEO | Fèlix Pont, el valencià més ràpid de la Marató de València

    Esports Poliesportiu

    Fèlix està 20 anys corrent. Va començar de menut però ho va agafar de valent després de veure la seua germana Mónica convertir-se en campiona d'Espanya. Cada dia s'alça a les 06.00 per a entrenar-se abans d'anar a treballar i, tres vegades per setmana, repeteix a la vesprada.

    Fruit de l'esforç, enguany ha rebaixat en mig minut la seua marca personal i ha fet el recorregut en 2 hores, 21 minuts i 30 segons.

    Aquesta 38a edició de la prova ha sigut la dels rècords. S'han reduït els girs i això l'ha situada entre les 10 més ràpides del món. Els responsables han sigut els etíops Leul Gebreselassie i Ashete Dido, a qui aquest dilluns ha rebut l'alcalde de València, Joan Ribó.

    De les 22.000 persones inscrites n'han arribat a la meta 19.495, un altre rècord. Els atletes participants han destacat l'ambient i el suport del públic, i molts repetiran. Precisament l'organització ha posat a la venda aquest dilluns els dorsals per a la prova de l'any que ve. Si els compren més prompte, resulten més barats. Els diners els reemborsaran en cas de lesió.