• VÍDEO | Pas de núvols alts

    L'oratge Previsió | 26/10/2020 12:12
    À Punt Oratge

    Després d'un dilluns marcat pel vent i per un descens tèrmic, per a dimarts s'espera un oratge tranquil. Predominarà l'ambient assolellat, enterbolit pel pas de núvols alts. Durant el matí seran més abundants a l'interior i de vesprada al sud. Tornarem a parlar de vent de ponent i mestral, fort encara de matinada al nord. La nit serà freda perquè tindrem pocs núvols però les màximes es recuperaran un parell de graus. A l'interior esperem valors de 15 °C a 19 °C, mentre que a la costa, comarques centrals i del sud, les màximes oscil·laran entre els 21 °C i els 24 °C. També hi haurà una millora evident de la situació marítima.
    Dimecres arribarà la cua d'un front molt desgastat que provocarà un augment dels núvols de tipus alt i mitjà, sobretot a partir del migdia. El vent bufarà de ponent a l'interior i de sud-est a la costa. Les temperatures pujaran i ja s'arribarà als 25 °C a les comarques centrals i del sud.

    Tant dijous com divendres s'imposa l'anticicló. Per tant, gaudirem de dies assolellats, amb vent fluix, nits fredes i dies suaus.