• VÍDEO | Diumenge el vent bufarà fluix

  L'oratge Previsió | 14/12/2019 17:49
  À Punt Oratge

  Hem iniciat el cap de setmana amb sol i núvols mitjans i alts. El vent de ponent encara ha bufat fort la passada matinada, amb ratxes superiors als 80 km/h a l'interior.

  Les temperatues màximes han estat entre els 19 °C i els 22 °C a la costa.  Diumenge serà un dia amb sol i intervals de núvos mitjans i alts, que tornaran a deixar una eixida i posta de sol rogenca. Els núvols seran més abundants i compactes de matí i al final del dia, amb més sol al migdia.  El vent bufarà fluix en general, amb ratxes moderades del sud-oest al litoral d'Alacant.
  Les temperatures seran semblants als valors de dissabte, amb màximes a la costa al voltant dels 19 °C a 20 °C.  L'inici de la setmana que ve arribarà un front actiu a l'oest de la Península, que a nosaltres ens afectarà dimarts.
   
  Dilluns farà sol de matí, amb cel nuvolós de vesprada i probabilitat de ruixats dèbils al final del dia al nord de Castelló. 

  Les temperatures baixaran, amb ambient més fred l'inici de la setmana. El vent bufarà del sud i del sud-oest, amb ratxes moderades al litoral d'Alacant.

  Dimarts serà un dia de cel cobert. El front de núvols passarà de ponent a llevant i deixarà precipitacions de dèbils a moderades, que marxaran ràpidament cap al Mediterrani. Al final de dimarts s'obriran clars cap a l'interior.  Les temperatures baixaran, amb valors màxims al voltant dels 15 °C a la costa, amb ambient fred. El vent girarà del sud-oest de matí a nord-oest de vesprada.

  Dimecres lluirà el sol i quedarem a l'espera del nou front que arribarà dijous des de ponent, amb noves precipitacions. 
  A partir de dimecres la tendència de les temperatures serà a pujar.