• VÍDEO | L'oratge de dilluns i els pròxims dies

  L'oratge Previsió | 26/01/2020 18:14
  À Punt Oratge  La setmana vindrà marcada per l'arribada de fronts de ponent i l'augment de les temperatures. Això sí, la nit i matinada de dilluns seran més fredes que les anteriors perquè el cel es quedarà ras. Matí de dilluns amb bon sol i la formació d'alguna boira a les planes interiors. A partir de migdia arribarà un front que ens deixarà una vesprada enterbolida per núvols alts i mitjans, més abundants com més al nord i a l'interior. No s'esperen pluges. El vent de ponent bufarà entre fluix i moderat a les comarques centrals i del sud, i girarà de vesprada a llebeig. Les temperatures màximes pujaran a l'interior de Castelló, mentre que a la resta es mantindran sense canvis.

  Dimarts ens alçarem amb molts núvols, especialment a l'interior, però s'aniran retirant la llarg del dia. Vesprada amb més sol, sobretot a la costa, i temperatures que tenen tendència a pujar. Esperem màximes de 20 °C al litoral, comarques centrals i del sud. El vent de ponent bufarà moderat, especialment al centre del país. 

  Dimecres continuarem amb la dinàmica de vents de ponent i temperatures molt suaus, tant les mínimes com les màximes. De fet, al litoral del golf de València es pot arribar als 22 °C de màxima. Dia amb núvols alts i mitjans abundants, que es faran més prims durant les hores centrals de la jornada. 

  A última hora de dimecres tornarà a augmentar la nuvolositat per l'arribada d'un nou front de ponent, que ens deixarà un dijous de cel enterbolit per la presència de molts núvols de tipus alts i mitjans. Les temperatures baixaran lleugerament al centre i sud, però l'ambient continuarà molt suau.