• VÍDEO | Ruixats i tronades dijous de vesprada

  L'oratge Previsió | 02/04/2020 11:00
  À Punt Oratge
  À Punt Oratge
  À Punt Oratge

  Hem iniciat dijous amb cel nuvolós en general, després de les pluges fortes i persistents d'ahir de matí a Castelló i les tempestes de vesprada a Alacant.

  A primeres hores de dijous les temperatures han estat entre els 9 °C i els 12 °C a la costa i entre els 3 °C i els 7 °C a l'interior.

  La situació de pluges encara no ha acabat. Dijous de matinada ha plogut encara a la meitat sud, i des de les 8:00 hores comença a ploure a la Marina Alta i la Safor.

  Al llarg del matí els ruixats es faran més generals, primer afectaran les comarques del sud del litoral del golf de València, i de vesprada les comarques de l'interior, amb tronades que afectaran l'interior i el nord d'Alacant, i que es desplaçaran cap al litoral al final del dia.  Les temperatures màximes de dijous baixaran respecte a dimecres, amb valors màxims entre els 14 °C i els 17 °C al litoral.


  Divendres l'oratge tendirà a ser més estable, quedaran ruixats de matinada i de matí cap a la meitat sud, però al migdia s'obriran clars de manera general, amb sol i temperatures més altes que dijous. Podem dir que divendres haurà acabat aquest episodi de pluges.