• VÍDEO | Ambient tranquil i estable

  L'oratge Previsió | 15/01/2021 19:11
  À Punt Oratge

  Segueix l'oratge estable, llevat de l'extrem nord on el vent de mestral continua bufant, tot i que ja amb menys intensitat. No obstant, al llarg del matí encara ha bufat amb força i ha superat els 90 km/h en poblacions del Maestrat, els Ports i l'Alcalatén, puntualment els 100 km/h.


  Un vent de mestral que va baixant i que el cap de setmana afluixarà de forma considerable, encara amb alguna ratxa moderada en aquestes comarques. El cel es mantindrà ras, amb pas de núvols alts poc importants que podran entelar el cel especialment a la meitat nord. Les temperatures dissabte baixaran un parell de graus, que pujaran de cara a diumenge.


  De fet, diumenge s'esperen valors molt agradables a les comarques litorals i prelitorals. S'esperen valors entre 15 °C i 20 °C de forma generalitzada, llevat de l'interior nord, on seran lleugerament inferiors. En punts del golf de València i del sud d'Alacant, fins i tot es podran superar els 20 °C.


  Iniciarem la setmana sense canvis destacables, amb un ambient tranquil i sense més complicacions. Les temperatures es mantindran en valors agradables al migdia, però encara frescos, o freds a l'interior, en hores nocturnes i a primera hora del matí.