• VÍDEO | Dilluns amb mestral fort i temperatures més baixes

  L'oratge Previsió | 25/10/2020 18:12
  À Punt Oratge

  Dia de vent i de temperatures més baixes. Durant la matinada ens acabarà de creuar un front i no es descarten pluges dèbils en zones interiors. Encara durant el matí tindrem núvols al sud, però el front s'allunyarà ràpidament. Dilluns de sol, només amb alguns núvols en zones de muntanya, i de vent. Després del pas del front, s'enfortirà el vent de mestral. Bufarà fort en zones interiors, muntanyes d'Alacant i sobretot al nord, on se superaran els 80 km/h. També parlarem de notable alteració marítima, amb àrees de maror i forta maror, és a dir, ones superiors al metre d'altura. Les temperatures mínimes pujaran transitòriament, però les màximes cauran de forma acusada, sobretot a l'interior, amb valors de 13 °C a 17 °C. Al litoral i comarques del sud encara se superaran els 20 °C.

  La matinada de dimarts serà freda però al llarg del dia les temperatures es començaran a recuperar. Ambient molt suau al migdia, amb predomini del sol esmorteït per alguns núvols alts. Continuarem amb vent de ponent, moderat en zones interiors.

  Dimecres augmentarà la circulació de núvols alts i mitjans de ponent a llevant, però sense cap conseqüència. Dia de ressol, amb ponent a l'interior i brises a la costa. Les temperatures continuaran pujant, tant les mínimes com les màximes.

  Ja de cara a dijous s'espera un dia bàsicament assolellat, amb temperatures sense grans canvis i vent fluix. Notarem un gran contrast tèrmic entre el dia i la nit.