• Júlia i Gilbert arriben a La Colla

  La Colla Novetats | 09/02/2018 02:53
  La Colla
  Júlia i Gilbert

  Cada vesprada els dos es reuneixen per a jugar en una casa de fusta construïda sobre les branques d'Om, un arbre centenari. Al seu interior, un forat en el tronc els serveix per a accedir a un món màgic on tot és possible: buscar tresors de pirates, convertir-se en personatges d'un videojoc o viatjar a uns altres planetes. 

  En els capítols d'aquesta setmana, Júlia i Gilbert juguen a ser exploradors i recorren selves, valls, muntanyes i volcans a la recerca d'un paratge inexplorat; i Júlia supera la por d'anar al metge gràcies al seu amic.

  Els Bíters també es posen aventurers aquesta setmana i juguen a ser artistes! Mentrestant, el nostre amic Nico, de Calcetins, s'haurà de fer càrrec de l'ou de l'escola... molt prompte naixerà el pollet! A més, La Tricky Band vol descobrir l'instrument que sona aquesta setmana (una pista: és un instrument de vent); i Trip i Troop busquen un animal que avança fent bots, saps quin animal pot ser?

  En La Colla, aquesta setmana trobaràs nous capítols de Hareport, Detectiu Conan, Hamtaro, Els meus monstres i jo i molts altres!