• Un Nadal ple de somriures amb La Colla

  La Colla Novetats | 14/01/2020 13:41
  À Punt Mèdia

  Els espais de La Colla en les fires de Nadal, celebrades entre el 23 de desembre i el 5 de gener a Alacant, Castelló i València, han tingut gran acollida entre les xiquetes i els xiquets. També han servit perquè s’apunten a La Colla, s’emporten els regals de benvinguda i el carnet oficial de La Colla, amb el qual tenen descomptes i avantatges com aquests. Entre les experiències en què han participat hi havia un videojoc de realitat virtual per a aprendre a reciclar amb les feretes, jocs tradicionals, pistes per a patinar i actuacions dels personatges de la programació infantil d'À Punt Mèdia.
  Els fans de Quarantamaula, Dragolina, Butoni, Tombatossals i Bubota han ballat a ritme de rock amb la banda de les feretes i han conegut els titelles dels seus peluixos, que es poden comprar ací.
  A més, els Bíters han sigut els protagonistes de les primeres campanades infantils a Torrent i han llançat regals des de la carrossa d’À Punt en la cavalcada de Reis de València. La Colla d’À Punt també ha estat present en les cavalcades d’Alacant i Castelló.
  Han sigut unes festes plenes d'alegria, música i, sobretot, plenes de La Colla!