• VÍDEO | Un atípic Sant Joan sense Fogueres

  Notícies COVID-19 | 24/06/2020 21:20
  À Punt NTC

  Plaça dels Estels aquest dimecres / À Punt NTC.

  Tot enllestit per a dur a terme l’únic acte de tot el programa de Fogueres que està previst celebrar tot i la suspensió de les festes. Es tracta del llançament de la Palmera. 78 quilos de pòlvora en 850 canyetes per a vestir de blanc el cel d’Alacant durant més de 18 segons com a homenatge a totes les persones que han faltat en esta pandèmia.

  El llançament de la Palmera és l’unic acte de tot el programa de Fogueres previst aquest Sant Joan. 78 quilos de pòlvora amb 850 canyetes i que vesteixen de blanc el cel d’Alacant durant més de 18 segons com a homenatge a totes les persones que han faltat en esta pandèmia.

  La Pirotècnia Ferrández, del Baix Segura, ha elaborat tot el material de forma artesana, una palmera que es presenta especialment deslluïda.

  La festa intenta cicatritzar la ferida causada per la pandèmia. La nostàlgia d'unes Fogueres celebrades d'acord amb la tradició han envaït la ciutat d'Alacant.

  Aquest dijous, amb menys ressaca de Fogueres, però amb més nostàlgia que mai, toca girar la mirada cap a un 2021 que se somia reparador.