• Alemanya desaconsella viatjar a Catalunya, Aragó i Navarra pel coronavirus

  Notícies COVID-19 | 28/07/2020 12:44
  À Punt NTC

  El Ministeri d'Afers Estrangers d'Alemanya ha emés una nova recomanació per la qual desaconsella els viatges no essencials amb destinació a les comunitats autònomes d'Aragó, Catalunya i Navarra per l'augment de contagis de coronavirus de les últimes dates.

  El Ministeri ha assegurat que ho fa perquè hi ha "nous focus regionals de contagis" i que, per això, han d'evitar "desplaçaments innecessaris i no eixir-se'n del camí abans de tornar a fer-se un test de Covid-19".

  Així, el Ministeri ha recordat que a Catalunya el seu govern ha recomanat no eixir de casa en diverses zones i que no hi haja reunions de més de deu persones, així com la prohibició de celebració d'esdeveniments culturals i esportius i activitats d'oci nocturn. Respecte a Aragó ha indicat que s'han imposat restriccions a restaurants, botigues, piscines, instal·lacions esportives o centres culturals a Saragossa i en les zones de Monegres, Sota Cinca i Sota Aragó-Casp.

  La recomanació d'Alemanya d'evitar els viatges a Catalunya, Aragó i Navarra arriba després que el Govern de Regne Unit haja desaconsellat els viatges no essencials a Espanya i haja decidit imposar una quaranta de catorze dies a tots els viatgers que arriben procedents de territori espanyol. També el divendres, França va recomanar als seus ciutadans no viatjar a Catalunya.