• Arriben a Madrid 1.200.000 mascaretes per als treballadors del transport

  Notícies COVID-19 | 28/03/2020 11:36
  À Punt NTC
  Descàrrega del material de protecció a l'aeroport Madrid Barajas / Mitma

  Descàrrega del material de protecció a l'aeroport Madrid Barajas / Mitma

  Un total d’1.200.000 mascaretes adquirides pel Ministeri de Transport,  Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) han arribat aquesta matinada per via aèria a l’aeroport Adolfo Suárez de Madrid Barajas. 

  L’enviament es distribuirà majoritàriament entre treballadors i treballadores del transport, principalment, d’entitats i empreses dependents del Mitma, com ara Adif, Adif-Alta Velocitat, Renfe, Enaire, Aena i Ports de l’Estat, a més de  Correus, que rebran 725.000 mascaretes de protecció FFP2.  

  A més, el Ministeri de Transport entregarà 387.000 mascaretes quirúrgiques per a personal sanitari i 75.000 per a les Forces i Cossos de Seguretat. 

  L’adquisició d’aquesta remesa de material s’ha fet pel procediment d’urgència, d’acord amb el decret llei del 12 de març pel qual s’adopten mesures urgents per a respondre a l’impacte econòmic de la Covid-19. 

  Les mascaretes adquirides són eficaces per a la protecció de la salut dels treballadors i treballadores sotmesos a riscos derivats de l’actual pandèmia causada pel coronavirus.