• Detecten un brot amb 56 positius en coronavirus en un centre de menors de Villena

  Notícies COVID-19 | l’ Alt Vinalopó | 16/09/2020 16:30
  À Punt NTC

  Ajuntament de Villena / Europa Press

  La Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives ha informat d’un brot de coronavirus amb un total de 56 positius en un centre de menors de Villena (Alt Vinalopó). Tots els casos detectats, tant residents com treballadors, són asimptomàtics, segons ha informat la Conselleria.

  El focus es va detectar dissabte, moment en què van començar a realitzar les proves PCR. Els menors positius romanen aïllats mentre els treballadors afectats compleixen la quarantena domiciliària. En aquest brot no s'ha registrat cap ingrés hospitalari.

  L'empresa que gestiona aquest centre de Villena ha comunicat que està treballant per a substituir el personal que ha donat positiu i poder mantindre el servici.

  Mesures preventives a Villena


  Al marge del brot, l'Ajuntament de Villena ha informat que ha implantat una sèrie de mesures preventives addicionals des d'aquest dimecres fins al 5 d'octubre, amb l'objectiu de limitar l'ús i aforament d'instal·lacions i servicis públics. En aquesta localitat de l'Alt Vinalopó s'han detectat 41 casos en els últims 14 dies.

  El consistori ha decretat el tancament dels centres escolars després de la finalització de les classes, sense permetre usos alternatius. Quant al mercat ambulant i el mercat de proveïments hi ha una limitació d'aforament del 75%, controlada pel personal municipal.