• Els 29 pobles de la comarca de l'Alt Palància suspenen les festes per la Covid-19

    Notícies COVID-19 | l’ Alt Palància | 11/06/2020 12:30
    Éncar Ferrando

    Els 29 pobles de la Mancomunitat de l'Alt Palància no celebraran les festes populars d'aquest estiu per a evitar possibles rebrots de la Covid-19. Els alcaldes i les alcaldesses de la comarca han pres una decisió "complicada", segons diuen en un comunicat, però la més adequada tenint en compte que a hores d'ara l'única mesura per a evitar contagis és la distància social i la higiene personal.

    En el comunicat apunten que l'Alt Palància "continua sent molt vulnerable" perquè la mitjana d'edat de la població és elevada. Així, adverteixen que la lluita contra un rebrot suposaria més esgotament per als sectors que han desenvolupant una actitud encomiable durant el confinament.

    Per por dels rebrots de coronavirus, i assumint que s'han d'adaptar a la nova normalitat, se suspenen les festes populars dels pròxims mesos en els següents municipis: Algímia d'Almonesir, Almedíxer, Assuévar, Altura, Barraques, Begís, Benafer, Castellnou, Caudiel, Xóvar, la Font de la Reina, Gaibiel, Geldo, Figueres, Xèrica, Matet, Navaixes, Pavies, Pina, Sacanyet, Sogorb, Soneja, Sot de Ferrer, Teresa, Toràs, el Toro, la Vall d'Almonesir, Vilanova de la Reina i Viver.