• L’Orquestra de la Comunitat Valenciana reprén els concerts simfònics al Palau de les Arts

  Notícies COVID-19 | 15/07/2020 06:30
  À Punt NTC

  Thomas Hengelbrock, que dirigirà l'Orquestra de la Comunitat Valenciana aquesta vesprada, dirigeix un assaig / Miguel Lorenzo (Palau de les Arts)

  L’Orquestra de la Comunitat Valenciana reprén els concerts simfònics després del parèntesi al que l’ha obligat la pandèmia. Serà amb un concert que oferirà a la sala principal del Palau de les Arts, sota la batuta del prestigiós director alemany Thomas Hengelbrock i amb un repertori de Beethoven, amb el qual clausurarà el cicle “Torna als Arts”.

  Amb aquest programa, l’Orquestra de la Comunitat Valenciana se suma a les celebracions del 250 aniversari del naixement de Beethoven, amb les obres Obertura de Fidelio, Op. 72 i les simfonies número 6 i 8.

  Pel que fa a Thomas Hengelbrock, és un dels directors d’orquestra més versàtils i fascinants de la seua generació. Particularment reconegut pels seus treballs historicistes del Barroc, el seu repertori abasta des de la música del segle XVII fins a obres contemporànies i inclou tots els gèneres.

  El concert que se celebrarà aquesta vesprada, a partir de les 20 hores, suposarà la primera ocasió després de la pandèmia en què s’obrirà la sala principal del Palau de les Arts amb una ocupació màxima del 75% del seu aforament. Els espectadors hauran de dur mascareta obligatòriament. Així mateix, es mantindran la resta de protocols de seguretat, com ara la presa de temperatura o el manteniment de la distància interpersonal.