• La pilota professional espera tornar a jugar amb públic després de l'estiu

  Notícies COVID-19 | 02/05/2020 17:51
  À Punt NTC

  La Fundació per la Pilota Valenciana (Funpival) espera que després de l'estiu s'alcen part de les restriccions que existeixen per la crisi del coronavirus. L’objectiu és que es puga tornar a jugar amb públic, ja que la venda de taquilles és una part clau del pressupost que els permet tindre en nòmina a vint-i-cinc jugadors i pagar-ne uns altres per tornejos.
  Tino Bendicho, director esportiu de la fundació, afirma que la idea amb què treballen és acabar la lliga al juliol i, “si no hi ha una altra opció”, renunciar al taquillatge.
  Des de la fundació s'argumenta que la pilota no suposa grans aforaments, encara que part del seu públic és d'una edat avançada, per la qual cosa s’han de complir rigorosament les indicacions de Sanitat.
  Bendicho ha recalcat que els jugadors que estan en nòmina, com la resta de treballadors i treballadores de la fundació, estan dins d'un expedient de regulació temporal d'ocupació.
  Funpival està conversant amb ajuntaments propietaris de trinquets perquè en uns dies els jugadors puguen entrenar-s'hi en grups de dos o quatre.