• La sala La Mutant estrena la nova normalitat amb la Mostra de l’Audiovisual Valencià

  Notícies COVID-19 | 27/06/2020 20:05
  À Punt NTC

  La sala La Mutant de València celebra aquest dissabte la Mostra de l’Audiovisual Valencià, que busca donar testimoni de “l’extraordinari estat de forma i l’inesgotable creativitat de l’audiovisual valencià”, segons fonts de l’organització. 
   
  Es projectaran dotze peces artístiques de creadors i creadores audiovisuals: Enredo (Carmen i Nacho Errando), Marcos Huertas, Joecar Hanna, Victoria Herranz, Paula Collado, Carmen Fortea, Alexander Lemus, Muevoloreina, Fernando Moreno i Redacción Atómica (Sergio F. Fernández i Rocío Tuset). 
   
  Abans del visionat de les obres, que tenen una durada d’un cinc minuts cadascuna, tindrà lloc una taula redona conduïda per Rocío Tuset i en què prendran la paraula Enric Albero, Karma Cereza (Muevoloreina) i Boris (Montaña Studio). 
   
  L’entrada a la Mostra de l’Audiovisual Valencià és gratuïta. La sala acollirà només un 50 per cent de l’aforament, és a dir, 110 persones i proporcionarà mascaretes a qui no en tinga, a més de disposar de dispensadors de gel hidroalcohòlic.