• Línia Arc Iris: assistència telefònica contra la LGTBIfòbia

  Notícies COVID-19 | 05/04/2020 11:38
  À Punt NTC

  La pandèmia de la Covid-19 ha obligat moltes persones joves a autorecloure's a la seua habitació per a evitar conflictes amb familiars que neguen la seua identitat de gènere o orientació sexoafectiva. Els i les professionals d'aquest camp parlen d'un “maltractament psicoemocional continu” que des de la psicologia animen a combatre “parlant i traient tot això de dins perquè no es podrisca”.

  En aquesta línia, la Federació de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals (Felgtb) ha posat a la disposició de les persones que es troben en aquesta situació de vulnerabilitat la Línia Arc Iris.

  Amb aquesta línia es pretén ajudar les persones que estan vivint en un context LGTBIfòbic, que pot ser familiar o de companys de pis. Aquesta realitat, sumada al confinament, pot generar ansietat, depressió, frustració, rebuig i aïllament.

  Els serveis de la Línia Arc Iris estan disponibles a través del telèfon 91 360 46 05 en horari de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00 hores o del correu electrònic info@felgtb.org.