• Morella ret homenatge a les víctimes de la Covid-19

  Notícies COVID-19 | els Ports | 02/08/2020 12:53
  À Punt NTC

  Morella en una imatge d'arxiu / Ajuntament de Morella

  Morella ret homenatge aquest diumenge a les víctimes de la Covid-19 en un acte civil on també s'ha agraït a les persones que han treballat per a combatre la pandèmia i al qual ha assistit el president de la Generalitat, Ximo Puig, i el president de la Diputació de Castelló, José Martí.

  “És un dia de reconeixement a l’esforç de tantes persones que han estat treballant contra la Covid-19 i a les víctimes, especialment, a les persones majors”, ha dit Puig, poc abans de començar el tribut.

  L'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha explicat que seria un acte “senzill i emotiu” per a “recordar a les persones que han faltat a causa de la Covid-19, així com per a agrair a aquelles persones que han treballat per a fer-li front des dels diferents sectors”. La Rondalla de Morella, l’Associació Musical Mestre Candel i els Gaiters de Morella han acompanyat els discursos durant l’acte.

  L'homenatge ha tingut lloc a l'Albereda, en un espai que passarà a dir-se Jardí del Record per haver acollit aquest acte amb la intenció que es convertisca en “un lloc per al record d'aquests mesos difícils a la nostra ciutat i a tot el món”, ha remarcat Ripollés.

  Finalment, l'alcalde de la localitat dels Ports ha volgut recordar que “la pandèmia no s'ha acabat i cal continuar amb les mesures de distància física, higiene i ús de la mascareta per a evitar contagis i no abaixar la guàrdia”.

  Morella ha sigut, juntament amb Alcoi, una de les localitats on la Covid-19 ha colpejat més fort les persones majors.