• Artistes de circ migrants interpreten un cicle d’espectacles de carrer a València

  Notícies Cultura | 10/09/2019 12:30
  À Punt NTC
  Els espectacles s’interpretaran a la plaça de Nàpols i Sicília.

  Els espectacles s’interpretaran a la plaça de Nàpols i Sicília.

  El circ es trasllada aquests dies als carrers del centre de València. El barri de la Xerea acull el cicle Migrats Circ, que organitza la companyia de teatre Espacio Inestable i que interpretaran artistes que han hagut de migrar per a forjar la carrera professional, o que han vingut a València amb eixa finalitat, segons ha explicat a Les notícies del matí el codirector de Teatre Inestable, Jacobo Pallarés. 

  Aquest cicle comença aquest dimarts i comprén tres espectacles diaris de circ de curta durada, de 15 minuts com a màxim. Tots ells s’interpretaran cada vesprada, a les 7, a la plaça de Nàpols i Sicília de València. Per al cap de setmana s’han programat espectacles més llargs ja dins de la sala Espacio Inestable 

  El cicle Migrats Circ reunirà a València set companyies de circ i arts de carrer. Totes elles protagonitzaran espectacles basats en distintes disciplines circenses, com ara malabars, equilibris, acrobàcies o moviments aeris. Amb aquestes propostes, es pretén aproximar l’art circense al veïnat del barri i fer-los partíceps de la vida cultural: “Volem donar-li una espècie de regal al barri, en forma de circ, i fer-los veure que aquestes activitats culturals també són per a ells”, ha apuntat Jacobo Pallarés.