• Dimitri Vegas & Like Mike, Afrojack i Amelie Lens, caps de cartell del Medusa Festival

  Notícies Cultura | 11/12/2018 18:15
  À Punt NTC

  Medusa Festival 2018 / Claudia Gallardo.

  Els discjòqueis belgues Dimitri Vegas & Like Mike, el neerlandés Afrojack i l'artista techno Amelie Lens han sigut els primers caps de cartell confirmats per al Medusa Festival de 2019, que tindrà lloc del 7 al 12 d'agost a la platja de Cullera (València).

  Dimitri Vegas & Like Mike han recorregut el món com a residents del conegut festival Tomorrowland, mentre que Afrojack és un dels productors i discjòqueis més aclamats, que fins i tot ha aconseguit treballar amb artistes com ara David Guetta. Per la seua banda, Amelie Lens, serà la nota femenina del festival, després de les seues aplaudides actuacions en el festival Awakenings.

  Medusa, que ha batejat la seua edició 2019 amb el nom “The Secret Of Wonderland'”, disposarà de quatre escenaris de diversos estils musicals, pels quals passaran artistes com Angerfist, Oscar Mullero, Rels B i Salvatore, entre altres. 

  El festival ha venut tots els abonaments oferits fins al moment en el web oficial i tornarà a obrir la venda a la fi de desembre amb motiu de la campanya nadalenca.