• El Centre del Carme estrena #CCCContesenCasa

  Notícies Cultura | 29/03/2020 07:40
  À Punt NTC
  Imatge de la nova proposta CCCCenCasa / Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana

  Imatge de la nova proposta CCCCenCasa / Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana

  El Centre del Carme Cultura Contemporània estrena aquest diumenge, a les 12 del migdia, el seu primer programa radiofònic en línia #CCCContesenCasa, una proposta que permetrà traslladar a l’àmbit virtual els contacontes que solien fer-se els caps de setmana. 

  El nou format també inclourà entrevistes i animació lectora, amb la col·laboració de Rebombori Cultural i continuarà promulgant valors com la diversitat, la igualtat, la cultura, l’ecologia, el respecte cap a les persones grans i la importància de les tradicions. 

  Cada capítol del podcast durarà entre 20 i 25 minuts, i constarà de diverses seccions, entre elles una dedicada als Contes per telèfon de l’escriptor italià Gianni Rodari i una altra on cada setmana intervindrà algun escriptor o escriptora, com el pedagog i autor valencià José Vilaseca o l’escriptor de literatura infantil i juvenil, Santiago García Clairac. 

  #CCCCasa forma part de #CCCHabitantEspais, un projecte d’educació i mediació que ofereix a les mares i pares recursos per a donar resposta a les necessitats de la infància i fomentar el diàleg a través de la cultura. 

  “La literatura i la tradició oral ocupen una part important en la programació habitual del Centre del Carme, i en aquest sentit, tenen un paper essencial dins el nostre nou projecte en línia, dirigit al públic infantil, com a transmissió de coneixements i emocions”, ha explicat el director del centre, José Luis Pérez Pont.