• El Deleste fusionarà l'indie de Second i l'Orquestra de València al llit del Túria

  Notícies Cultura | València | 06/11/2019 18:40
  À Punt NTC
  Assaig de Second i l'Orquestra de València

  Assaig de Second i l'Orquestra de València / Miguel Ángel Calvo

  El festival Deleste, que té lloc aquest dissabte, 9 de novembre, al llit del Túria a València, acollirà en la huitena edició una proposta sense precedents amb el suport del Palau de la Música, on l'indie rock de Second es fusionarà amb la música simfònica de l'Orquestra de València, dirigida per Daniel Abad Casanova, en un espectacle únic amb més de cinquanta músics en escena.

  El festival presenta un cartell amb huit propostes musicals i sorprén amb un canvi d'emplaçament, situat en aquesta ocasió íntegrament a l'aire lliure al caixer del Túria, a l'altura del Palau de la Música. 

  Amb una programació musical que s'estendrà de les 11:30 hores a la mitjanit, el Deleste manté l'aposta per la comoditat dels espectadors, so cuidat i aforament limitat. Ferran Palau serà el primer que eixirà a l'escenari, a les 12:00 hores. El seguiran a les 13:15 hores The New Raemon & Paula Bonet, a les 14:20 Nøgen, a les 17:00 hores Alavedra, a les 18:15 Mueveloreina, a les 19:45 hores Pony Bravo, a les 21:15 Second, i l'Orquestra de València i Manel seran els encarregats de posar punt final, a les 23:00 hores.