• El millor llibre de cuina del món té segell valencià

  Notícies Cultura | 09/07/2019 19:15
  À Punt NTC
  El xef Bernd Knöller i el fotògraf Xavier Mollà presenten el llibre al Mercat Central de València, en una imatge d’arxiu /

  El xef Bernd Knöller i el fotògraf Xavier Mollà presenten el llibre al Mercat Central de València, en una imatge d’arxiu / @RestauranteRiFF

  El xef Bernd H. Knöller (del restaurant Riff de València), el fotògraf Xavier Mollà i el periodista Emilio Garrido han guanyat el premi al millor llibre de cuina del món en els Gourmand World Cookbook Awards, que han tingut lloc a Macau (Xina) amb la seua obra Unánime, cocina y fotografía.

  El llibre aprofundeix en els plats i fotografies dels autors amb una introducció de cinc llargues entrevistes, al restaurant El Riff, a l’actriu i política Rosana Pastor, la cantant Maria del Mar Bonet, l’escriptora Isabel-Clara Simó, el catedràtic Romà de la Calle i l’enòleg José Luis Pérez.

  Ara fa poc més d’un any que els dos autors, xef i fotògraf, van presentar en el del Mercat Central de València el seu segon llibre de cuina i fotografia. A final del 2018 l’organització dels Gourmand els va comunicar que eren finalistes en tres categories.