• El Palau de Congressos de València compleix 20 anys sent el millor del món en 2018

  Notícies Cultura | 11/12/2018 20:50
  À Punt NTC

  El Palau de Congressos de València / Europa Press.

  El Palau de Congressos de València, dissenyat el 1998 per Norman Foster, va nàixer amb la missió d'atraure turisme de reunions a la ciutat. Vint anys després, s'ha consagrat com un dels punts de trobada congressual i empresarial més importants en l'àmbit nacional i internacional. Per segona vegada en la seua història, el centre ha rebut el Premi al Millor Palau de Congressos del Món, la major distinció que pot aconseguir un edifici d'aquestes característiques. 

  La celebració del vinté aniversari del Palau ha comptat amb la presència de les principals autoritats de la ciutat, el Consell d'Administració del Palau de Congressos, els membres del Club d'Ambaixadors, proveïdors i personal per a oferir un viatge en el temps en el qual s'han posat de manifest la visió i els valors de l'edifici.

  La presidenta del Palau de Congressos i primera tinent d'alcalde de València, Sandra Gómez, ha destacat que el recinte ha acollit més de 2.700 esdeveniments i ha generat 1.100 milions d'euros i 2 milions de pernoctacions a la ciutat. A més, ha ressaltat el paper inversor del consistori per a recuperar l'activitat de l'edifici i el compromís de l'equip humà de les instal·lacions.