• El Palau de les Arts reprén l'activitat amb la jornada de portes obertes

  Notícies Cultura | 13/09/2020 09:29
  À Punt NTC

  El director Jaume Santonja durant els assajos per al concert de portes obertes / Miguel Lorenzo (Les Arts)

  El Palau de les Arts reprén l'activitat al públic aquest diumenge amb la jornada de portes obertes. Des de les onze del matí fins a les sis de la vesprada, el públic podrà recórrer lliurement els espais de l'edifici com ara la Sala Principal i l'Auditori, així com les terrasses: el Balcó de la Mar amb vistes a la Ciutat de les Arts i les Ciències o els jardins de les Terrasses de les Palmeres, situats a 27 metres d'alt.

  Com a novetat, d'aquesta tretzena edició de la jornada de portes obertes, l'Espai Los Toros allotjarà una exposició amb vestuari i attrezzo de l'òpera Carmen, confeccionat pel figurinista Pedro Moreno per a la producció que va dirigir Carlos Saura a Les Arts.

  Aquesta oferta cultural gratuïta es completa amb música. El Teatre Martín i Soler acull dues sessions –a les 12 i a les 17 hores– d'un recital de fragments d'òpera i sarsuela interpretats pels cantants i pianistes del Centre de Perfeccionament del Palau de les Arts i l'Orquestra de la Comunitat Valenciana. Finalment, l'Orquestra de la Comunitat Valenciana serà l'encarregada de clausurar el dia amb un concert simfònic a l'Auditori sota la direcció del valencià Jaume Santonja. El jove mestre debuta amb la formació titular de Les Arts amb un programa al voltant del classicisme i Mozart.

  Per a complir les mesures sanitàries per la Covid-19 es reduirà l'aforament segons la normativa de Sanitat i per a garantir la distància s'assignaran entrades numerades per als concerts. Les invitacions es poden adquirir a través del web www.lesarts.com.