• El trio virtuós The Aristocrats fa parada a València

  Notícies Cultura | 12/02/2020 18:50
  À Punt NTC

  Bryan Beller, Marco Minnemann i Guthrie Govan despleguen el seu rock fusió davant d’un públic entregat. / The Aristocrats

  The Aristocrats, un trio de virtuosos de rock fusió, despleguen a la sala Rock City d’Almàssera (Horta Nord) les peces musicals del seu últim disc You know what...?, i un bon repertori dels seus clàssics.

  El trio, format per Bryan Beller (baix), Marco Minnemann (bateria) i Guthrie Govan (guitarra), explora les fronteres del rock amb peces musicals, sense veu, que inclouen arranjaments i estructures pròpies del jazz, i durades pròpies del rock progressiu. Cada peça és una obra d’exploració musical d’algun dels components, ja que en els discos, que inclouen nou cançons, cadascun dels tres membres compon i produeix tres cançons.

  A banda d’aquest projecte, cal esmentar que Beller i Minnemann formen part de la banda del guitarrista de referència Joe Satriani, i que Govan acompanya a la guitarra la gira de Hans Zimmer, el compositor de bandes sonores com El rei lleó o Pirates del Carib.